Südmamerik.com  Startseite Deutsch sydamerika24.com startside tysk sydamerika24.com starside spansk sydamerika24.com starside polsk sydamerika24.com starside engelsk
sydamerika24.com startside
sydamerika24 - argentinia
sydamerika24.com - aruba
sydamerika 24 - bolivia
sydamerika24.com - bonaire
sydamerika24.com - brasilien
sydamerika24.com - chile
sydamerika24.com curacao
sydamerika24.com - equador
sydamerika24.com - falkland
sydamerika24.com - guyana
sydamerika24.com - kolumbien
sydamerika24.com - paraguay
sydamerika24.com - peru
sydamerika24.com - sydgeorgien
sydamerika24.com - suriname
sydamerika24.com - trinidad
sydamerika24.com - uruguay
sydamerika24.com - venezuela
sydamerika24.com hoteller
sydamerika24.com dansk blog

Velkommen til südamerika24.com

Südamerika24.com at få så meget tips og nyttige oplysninger om de lande og byer i Sydamerika.

Ud over generel information om Sydamerika og byer i Sydamerika, kan du besøge Südamerika24.com mange nyttige tips om betingelserne for adgang til lande i Sydamerika, til steder af interesse i Sydamerika, nattelivet i Sydamerika, hoteller og gæstehuse i Sydamerika, nyheder af Sydamerika, og meget mere.

Turisme og Rejser, La Paz, Bolivia ferie, det højeste sæde for regeringen i verden og legeplads for millioner af indianere, koloniale bygninger med utrolige bjerglandskab, ture til Lake Titicaca og båd tur til den solbeskinnede ø, vi taler om en flydende ø i søen, fremragende indkvartering i Chopacabana, ** ***- hoteller og unik service. Machu Pichu i Peru, multi-dages ture med lokale guider til de gamle Inka-ruiner i midten af ??Andesbjergene, besøge Cusco og Lima, hvor det kulturelle liv i jordskælv. Rejse til Galapagos-øerne, 1.000 km ud for kysten i Ecuador, unikke biodiversitet og biodiversitet, Dawin-finker og Galapagos - skildpadder. De to lande mødes mellem Brasilien og Argentina til vandfald af Iguazu, ved jeep til Patagonien og skibet til Påskeøerne, fårekyllinger i Atacama ørkenen og svømme i Port of Spain Trinidad

Ørn i nationalpark

Ørn i nationalpark

Havn i Argentina

Havn i Argentina

Bolivia

Bolivia

Bonaire

Bonaire

Sydamerika er den sydlige del af Amerika og dækker et areal på 17.843.000 km ² og en befolkning på næsten 400 millioner mennesker den fjerdestørste kontinent på jorden.


Sydamerikanske jungle
Kontinentet er øst og vest af Atlanterhavet fra Stillehavet omgivet Ocean. Øen Tierra del Fuego på den sydlige spids af kontinentet er adskilt af Drake Passagen fra den nærliggende kontinent Antarktis. Lige syd for Tierra del Fuego er Kap Horn, hvor Atlanterhavet og Stillehavet mødes. Mod nord er der en link på Panamatangen til Nordamerika. De to kontinenter var opkaldt efter Amerigo Vespucci. Han var den første til landet, Christopher Columbus angiveligt opdagede, hvor Indien er et kontinent

Strand i Brasilien

Strand i Brasilien

Bay i Aruba

Bay i Aruba

By i Chile

By i Chile

By i Curacao

By i Curacao

Det sydamerikanske kontinent kan opdeles i tre regioner:
* Den Andesbjergene end på vestsiden af ??kontinentet
* Tre floddale øst for Andes
* Tre højlandet øst for Andes
På vestkysten til Andesbjergene, den længste oversøiske bjergkæden på jorden. De høje bjerge strækker sig langs Stillehavet omkring 7.500 kilometer fra Venezuela til den sydlige spids af Patagonien langs. Det højeste bjerg i Andesbjergene, også det højeste bjerg i Sydamerika og er det højeste bjerg uden for Asien, med 6962 m højde på Aconcagua. Det ligger på grænsen mellem Argentina og Chile. Den dybeste punkt i Sydamerika er på Valdés halvøen, 40 meter under havets overflade. Som det sydligste punkt i Sydamerika generelt henvises til Kap Horn.
Den største aktuelle niveau er Amazon Basin (Amazonas), en ækvatoriale regnskov lavlandet, som er drænet af Amazonas med over 10.000 bifloder. Han er fra Andesbjergene på tværs af kontinentet mod øst-flyder Amazon med ca 6448 km den længste flod i Sydamerika og den største flod på jorden. Nord for Orinoco-plan, som er begrænset til Amazonas mod syd gennem højlandet i Guyana og nordpå gennem den venezuelanske kyst bjergene. En anden aktuelle niveau er i den sydlige del af kontinentet, hvor floden system af Río Paraguay og Rio Paraná i Pantanal i nord til syd er kommer i en subtropisk flodslette.
Højlandet er bjergene i Guyana, den brasilianske højland og bjergene Ostpatagonische. Bjergene i Guyana er inddelt i regnskoven bjergene Südvenezuelas, det centrale højland Guyanas og den østlige højland Guyana, udvider mellem det nuværende niveau af Orinoco og Amazonas med en maksimal højde på op til et 2.800 m. Den brasilianske centrale højland i Sydamerika domineret centrale og til kysten af ??Brasilien og den argentinske pampas i syd. Den Ostpatagonische bjerge stiger i den østlige del af Andesbjergene på den sydlige spids af Sydamerika.

Landskabet i Ecuador

Landskabet i Ecuador

Falklandsøerne

Falklandsøerne

Fransk Guyana

Fransk Guyana

Guyana

Guyana

Klimaet i Sydamerika er meget komplekst. Året rundt klimatiske påvirkninger af den kolde Humboldt Aktuel langs vestkysten af ??Peru, den intertropiske konvergenszone (ITCZ), dannelsen af ??tropiske cykloner på kanten af ??den subtropiske højtryk område og passatvinde. Den kolde Humboldt havstrøm forårsager en køling af havets overflade ud for kysten af ??Peru og det nordlige Chile, som fører til dannelse af kystnære ørkener. Dette fænomen er baseret på den kendsgerning, at den afkølede luft fører til en konstant invertering, således et stabilt højtryk område, som ingen konvektion, og dermed ikke tillader nedbør. Konsekvenserne er enorme ørken regioner på kysterne. Den ækvatoriale troperne situation opstod i den sydlige vinter træning af Inner Tropical konvektion over den centrale Amazonas-regionen, hvilket fører til kraftig nedbør. Om sommeren er det at flytte til syd, og dermed den indre troperne præget af året rundt nedbør. Også i sommeren, er fra en kontinental varme lav, hvilket er meget regnfuld. Den sydlige kant troperne er således kendetegnet ved (det sydlige) sommer regn. Troperne er den nordlige udkant af Passat dæmning i øst (året rundt høje nedbør) og af cool havvand ved kysten i nord (meget lav nedbør) angivet.
Südpassatwinde føringen på østkysten til øget nedbør i de kystnære områder, som er karakteriseret ved dannelsen i den sydlige sommeren monsoonal østlig vind og nedbør i den sydlige vinteren ved tilbage til kystområderne. Den stabile højtryk system på den vestlige kant af Sydamerika, kombineret med den kolde luftmasser fra syd polarområdernes fører til dannelse af ekstra-tropiske cykloner ud for kysten af ??vestlige Patagonien. Den cyklon fronter varierer i deres placering i Austral sommer og Austral vinter. Skiftet mod nord i det sydlige vinteren fører til periodiske vinternedbør i Great Southern Chile (Chile jungle) og sporadiske vinternedbør i den lille sydlige Chile. Til gengæld. Skiftet i cyklon fronter i den sydlige sommeren (påvirket af de ændrede holdning ITCZ) til en udtalt sommertørken i det sydlige Chile, bortset fra Patagonien Den cyklon fronter form på vindsiden af ??Patagoniens Andes-bjergene kraftig nedbør ophobning, som kan kaldes en hyper-maritime. Denne dynamiske nedbør på den vestlige side føre til læsiden af ??Andesbjergene i Patagonien er kendetegnet ved tørhed.
Andesbjergene har selv en mere klimatiske division i den lodrette dimension. Universelt kan skelne fem højde niveauer: Tierra Caliente (Hot Jorden, op til 1000 m), Tierra Templada (Tempereret Jorden, op til 2000 m), den Tierra Fria (Cold Earth, op til 3500 m, voksende styrke og frost linje), Tierra Helada (Icy jord, op til 4500 m, sne linje) og Tierra glacial (glaciale jord, til 6000 m, Anökumene).
Desuden findes i Andes istid. I Peru, kan den største inter-tropisk istid i verden findes. I Patagonien er der en stor indlandsis og ender nå ned til havoverfladen gletscher tunge.
En vigtig for Chiles El Niño klima fænomen, fordi selvom det fra dets oprindelse er et rent oceaniske fænomen siden, at blive opfattet primært dens klimatiske konsekvenser. Den kolde vand strømme af Sydamerika fra knæk, og det samler vand ud for sydamerikanske kyst. Som klimatiske episode rejser til at tage den normalt anvendte stabile højtryk situation, og der er en omvendt Walker cirkulation, med alvorlige følger af kraftig regn.

Sydamerika er en del af Neotropical zoogeographical set region, der omfatter Mellemamerika og Antillerne. Det sydamerikanske kontinent blev isoleret i det meste af Cenozoic af de øvrige kontinenter. På det tidspunkt dannede var enestående pattedyr former, hvoraf nogle i dag er karakteristiske for Sydamerika. Disse omfatter forskellige pungdyr, den bæltedyr, anteaters og dovendyr. Den Nye Verdensorden aber og marsvin pårørende også kommet meget tidligt (fra formentlig fra Afrika) og ø-hopping på kontinentet og bragt frem en overflod af hjemmehørende arter. Resten af ??dagens pattedyr fauna Neotropical regionen er dog primært fra grupper, der udvandrede i kølvandet på den store amerikanske dyrelivet omkring 3 millioner år siden fra Nordamerika. Dengang gik klovbærende dyr (hjorte, kameler, peccaries), Perissodactyla (tapirer) kaniner, kødædere (katte, hunde, vaskebjørn, bjørne, små bjørne), spidsmus og gnavere og egern Neuweltmäuse familier fra Nordamerika til Sydamerika. Hertil kommer, den tid kom, mammutter og heste til Sydamerika, men forsvandt i løbet af Kvartær udryddelser i slutningen af ??Pleistocæn igen. De forsvandt, mange andre store dyr, såsom kæmpe dovendyr, glyptodonts, Toxodonten, Macrauchenia og sabeltandede kat Smilodon [2]. Var Sydamerika til 12.000 år siden et kontinent af Giants, så i dag er det mellemamerikanske tapir, det største landpattedyr på kontinentet. Jaguars og brillebjørnen Bears er den største landrovdyr dar.

By i Colombia

By i Colombia

Strand i Paraguay

Strand i Paraguay

By i Peru

By i Peru

Kort fra Sydamerika

Kort fra Sydamerika

Den 1 Januar 2010 boede i Sydamerika omkring 390 millioner mennesker. Befolkningen i Sydamerika er kendetegnet ved blanding af folk, som indfødte indbyggere blev hjemme der, og de etniske grupper, som har slået sig ned her senere. Sidstnævnte var for det meste europæiske indvandrere eller slaver afsendt fra Afrika her. Således altovervejende del af mestits, mulat og zambos. I Brasilien, gør den afro-latinamerikanere som efterkommere af slaverne afsendt fra Afrika en større andel af befolkningen. Rester af de oprindelige folk lever næsten udelukkende i Andes højlandet og Amazonas. Kun i nogle lande, de oprindelige folk en betydelig del af befolkningen, i Ecuador, Peru og Bolivia

Som Sydamerika blev delt i 1494 mellem Spanien og Portugal, portugisisk, der tales i Brasilien i dag i sin brasilianske udgave, mens næsten alle andre lande i Sydamerika, er det nationale sprog spansk. Kun i Surinam, er nederlandsk som officielt sprog, der tales og Sranan Tongo som et lingua franca, i Guyana og Trinidad og Tobago engelsk og fransk Guyana, men dette er ikke en selvstændig stat, men et fransk oversøisk departement, fransk.
Andre europæiske sprog, der er almindelige i Sydamerika, engelsk (nogle i Argentina), tysk (i den sydlige del af Brasilien og Chile, Argentina, Paraguay og i den tyske byer i Venezuela) og den plattyske Plautdietsch, italiensk (i Brasilien, Argentina, Uruguay og Venezuela) og walisisk (i det sydlige Argentina).
I Bolivia er oprindelige sprog - tales af mere end halvdelen af ??befolkningen - nogle med spansk. Quechua og Aymara tales af langt de fleste, efterfulgt af Guaraní, der tales i den østlige lavland. Siden 2009 er alle oprindelige sprog i Bolivia af forfatningen anerkendte sammen med spansk som officielle sprog. I Peru, regionalt Quechua og Aymara sprog end spansk anerkendt. Spredningen i det skotske højland i Ecuador, Quechua relaterede Kichwa (eller Quichua) er der dog ikke et officielt sprog erkendte dog, forfatningsmæssige. Guaraní er et officielt sprog ved siden af ??spansk i Paraguay, hvor det anvendes af en tosproget flertal. Colombia anerkender alle oprindelige sprog, der tales i det land, som officielle sprog, men disse er mindre end én procent af modersmål. Det mest udbredte oprindelige sprog i Chile er Mapudungun (Araucanian) af mapuche i det sydlige Chile, men der er også udbredt i det nordlige Chile aymara-og Rapanui på Påskeøen

Strand i Georgien

Strand i Georgien

Strand i Suriname

Strand i Suriname

Strand i Trinidad

Strand i Trinidad

Strand i Uruguay

Strand i Uruguay

Historie, Argentina, Peron og Eva Duarte, kendt som Evita, tyske immigranter etablere en brønd i Buenos Aires, den præcolumbiansk tid i den spanske og portugisiske folk glemmer, Argentum = sølv, som er håbede erobrere der, i modsætning til El Dorado , flyder guldet land, at de mistænkte i Andesbjergene og i sidste ende ødelægge det, kommer fra guld af inkaerne til Spanien, er nogle fartøjer tabt, er de lokale slaver og den kristne tro er kommet til Sydamerika. Surinam, en hollandsk Guyana, har en historie som en hollandsk provins, og det eneste land i Sydamerika med dette sprog.

 
 
Copyright ©2011 suedamerika24.com